• Voorzien dagelijks festivals

  • Kleuren op maat

  • Speakers in Nederland

Als u ergens geen spijt van krijgt, dan is het wel het kopen van een luxe speaker van onze winkel in Waalwijk. Het assortiment van OV8E bestaat uit diverse soorten professionele speakers, die sinds jaar en dag gebruikt worden door artiesten en studio’s. Met onze audioapparatuur haalt u een hoge audiokwaliteit in huis, waarvan u optimaal profiteert. Dat wilt u toch ook?

Heeft u interesse in professionele speakers?

De perfecte speaker kopen in een winkel voor hoogwaardige audio

In onze luidsprekershop vindt u verschillende mooie items van het hoogwaardige merk OV8E. Dit is ons eigen merk dat vanwege de productie in eigen land, garant staat voor een oer-Hollandse degelijkheid en audiokwaliteit. Het is de missie van onze winkel om u een zo authentiek mogelijke audio-ervaring aan te bieden. Door de hoge audio kwalitatieve ervaring van de audiospeaker die wij in onze winkel of online shop aanbieden waant u zich bij de optredens van uw favoriete artiesten.

Kies uw audiospeaker in onze shop

Bent u op zoek naar hangende speakers, of wilt u juist staande speakers? Bekijk dan het volledige aanbod van onze shop om uw audiospeaker te vinden. Wellicht wilt u uw speakers wel combineren met een actieve of passieve subwoofer? Of wilt u specifieke studiospeakers kopen? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij streven ernaar om u de mogelijkheid te geven een volledige audio-ervaring aan te schaffen voor bijvoorbeeld in uw huis, studio, club of festival.

Kom langs in onze winkel voor deskundig advies

Wilt u een audiospeaker of andere soort speaker kopen bij onze winkel in Waalwijk? Kom dan langs en ontvang persoonlijk advies. De medewerkers van ons shop helpen u in de winkel graag met al uw vragen iedere audiospeaker. Daarnaast adviseren zij u ook over projecten op maat of geven ze u meer informatie, bijvoorbeeld over een OV8E-versterker. Heeft u vragen alvorens u naar onze winkel en showroom komt, of wilt u meer weten over ons? Neem dan telefonisch contact met ons op met winkel via +31 6 – 192 937 20 of stuur een e-mail naar die shop info@ov8espeakers.nl over uw audiospeaker.

  • ov8e DOT
  • ov8e DOT
  • ov8e DOT
  • ov8e DOT
  • ov8e design statief
  • ov8e DOT set